Fransk Landstil og ægte nostalgik
 -
Min blog

Fransk Landstil og ægte nostalgik

Jeg er vild med den franske landstil, duften af lavendelmarker med de bølgende blå lilla blomster, de store rustikke lerfarvede fliser, terakotta farvede huse med grønt tag og træværk, store krukker med oliventræer foran dørene, lækre rustikke smedejerns møbler med mønstrede hynder og store tunge mosaikborde fyldt med baguette og velduftende pålæg, rå vægge i  falmede pastelfarver, store tunge badekar og store grove håndvaske... jeg kunne blive ved i mine maleriske beskrivelser.
 
Jeg elsker farvekombinationerne i naturen med de lidt støvede lerfarver nuancer, de grønne oliventræer og kalket cremehvide vægge, blandet med det azurblå hav i turkise blågrønne middelhavs toner.
 
Jeg associerer billeder ind i min indretning, når jeg vejleder mine kunder, og det er det det hele handler om! Du skal finde DIT udtryk, det der får dig til at føle dig godt tilpas - klip ud af magasiner, tegn og skitser, og lav et moodboard med de elementer du VIL have med i dit projekt. På den måde opnår du et badeværlelse der opfylder alle dine drømme, og får dig til at føle det samme som når du står det sted, der har givet dig inspiration. Meget enkelt!
 
Hvordan skal dit drømme badeværelse se ud?
 
Hvad inspirerer og får dig til at følge dig godt tilpas?

1 kommentar til Fransk Landstil og ægte nostalgik:

Kommentar RSS
Anne Augustinus on 5. marts 2018 07:45
Hej Har et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med.... Charlotte 2 huls køkken med svingtud, i chrom - har du et præcist mål mellem hullerne (bordpladen) Vi har allerede hullerne, så,derfor vigtigt med mål. Mange hilsner Anne
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment