Forårs fornemmelser
 -
Min blog

Forårs fornemmelser

JUBIII nu er foråret kommet, havedøren står åben, og solen skinner. Jeg skal have investeret i havekrukker og plantet blomster ud, købt havemøbler og parasol :--))  Så vil jeg have nyt lavendelblå tæppe i stuen og skiftet puder ud i sofaen........friske skåret blomster i vaserne - og ikke mindst ny bademåtte og håndklæder i friske farver :--))
 
Jeg er vild med Himla´s nye forårs kollektion - du kan se deres katalog på www.Himla.se  Hvis der er noget du vil bestille, så send mig en mail, så skal jeg sørge for oplysninger af priser etc.
 
NYD Påskeferie :--))

0 kommentarer til Forårs fornemmelser:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment