Nostalgisk og rustikt
 -
Min blog

Nostalgisk og rustikt

Jeg er vild med ideen om at blande det nostalgiske look med noget rustikt, for at det ikke bliver for tuttenuttet!! Det kunne for eksempel være at sætte et nostalgisk armatur på en mere moderne vask, eller købe et nostalgisk armatur i en rå finish som børstet chrom eller mat kobber. Sindsygt flot. Det kunne også være at ligge terakotta fliser på gulvet sammen med et stort tønde agtigt træbadekar og så et børstet kobber badekar armatur med fine porcelænsknopper.... hvis man blot vil opfriske det eksisterende badeværelse kan mindre skam også gøre det - udskift kun armaturer, men lad for guds skyld være med at tage chrom igen... find igen et udtryk i børstet, satineret eller antik look - skal badeværelset efter nogle år gennemgå en total renovering kan armaturer jo genbruges og sættes sammen med nye fliser, sanitet osv.

0 kommentarer til Nostalgisk og rustikt:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment