Totalrenovering i Holte
 -
Min blog

Totalrenovering i Holte

Ved en gennemgribende renovering af et pragtfuld hus i Holte, har jeg været så heldig at de har valgt Bellosta armaturer til tre af badeværelserne - du kan her se et par billeder - dog før renoveringen er færdig :-) De valgte Edward Lever serien med lange fine procelænsgreb, og i "old silver" til to af badeværelserne og Edward Lever i "mat kobber" til det sidste. Bruseren er så unik og robust, og det er fantastisk at højden kan justeres så meget, så den får fylde, når der er højt til loftet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her vist i Old Silver
 

0 kommentarer til Totalrenovering i Holte:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment