top of page

Salgs- og leveringsbetingelser

På lagerførende varer skal der forudbetales 100% og varen afsendes, når beløb registreret på konto. Konto oplysninger står på ordrebekræftelse og faktura, som fremsendes på mail. Ved personlig levering kontant betaling. Som noget nyt kan du nu også betale via Mobilepay på 2634 4573 Medina Interior/Carina Essid.

Ved bestillinger på ikke lagerførende varer skal der betales 50% á conto ved ordreafgivelse, og 50% før afhent/levering.

Specilelt hjemtagne varer tages ikke retur, og ordrer kan ikke annulleres hvis de først er godkendt. Vi tilbyder fragtfri levering ved 100% forudbetaling ved ordreafgivelse på forsendelser med postdanmark eller GLS. Leveringer på paller pålægges altid fragt ved fakturering.

Vi sender fortrinsvis med GLS eller Postdanmark som pakkepost med forsikring. Skal ordren sendes med fragtfirma på palle pålægges fragt.

Vores armaturer har selvfølgelig 2 års garanti som købeloven foreskriver, dog ikke ved slidtage af keramiske pakninger, som kan bliver hurtigere nedslidt ved meget kalk i vandet. Under normale forhold kan de dog holde op til 10 år.

Er du usikker på om du har valgt det rette armatur kan du ved ordreafgivelse aftale at kunne returnere eller ombytte dit køb, så vi er sikker på, at du som kunde får det der passer til din vask eller badekar.

Varen kan kun returneres ved forudgående aftale. Nedsatte varer kan ikke returneres.

Tilbud er gældende i 14 dage fra dato anført på tilbud, medmindre andet er aftalt.

Du er altid velkommen til at sende os en mail med forespørgsler :-)

IF YOU´RE LIVING OUTSIDE DENMARK, DO NOT HESITATE TO CONTACT US

WE ALSO DISTRIBUTE OUTSIDE DENMARK AND YOU CAN PAY IN THE CURRENCY FOR YOUR COUNTRY.

Medina Interior

Home Decor

MOBILE PAY PÅ 26 34 45 73

MEDINA INTERIOR/Carina Essid

bottom of page