top of page

Hvem er vi? 

Jeg, Anne Carina har siden 1999 importeret ting til boligindretning, primært indenfor Køkken & Bad. Jeg har importeret Bellosta armaturer i over 10 år, og har ligeledes indrettet og rådgivet mange kunder gennem tiderne.

Jeg har i 7 år drevet butikken Medina Interior på Frederiksberg, men valgte i 2007 at sælge butikken for at have mere tid med min familie, og har siden solgt over internettet. I marts 2015 valgte jeg at åbne 160 m2 showroom i Græsted, hvor vi har det meste af det du finder på siden udstillet, så der er du altid velkommen :-)

Før det har jeg været mange år i modebranchen, og har derfor medbragt min sans for farvesammensætning og stiludtryk. Jeg har endvidere været projekt ansvarlig for en eksklusiv Møbelmessen med udstillere fra hele Verden, og har derfor bredt kendskab til mange leverandører på Verdensplan.

Mit mantra er service, og jeg forsøger altid at yde den bedste rådgivning overfor mine kunder, uanset om det er enkelt køb af armatur eller en total renovering. Jeg har et mange årigt samarbejde med dygtige fagfolk, bl.a. Arkitekt m.a.a. Pernille Leon og snedker Jan Wild. Jeg kan derfor også tilbyde hjælp til selve indretningen af dit køkken eller badeværelse, om- og tilbygning, samt hjælp til at hjemhente tilladelser.

Ring eller mail for en uforpligtende snak eller aftale om besøg i showroom

Telefon +45 5014 4416 eller mail info@medinainterior.dk

SHOWROOM

MEDINA INTERIOR

GRÆSTED STATIONSVEJ 2

3230 GRÆSTED

ÅBEN EFTER AFTALE

RING 5014 4416

Få råd og vejledning i hvordan du får dit drømmebadeværelse...

Vores råd er enkle:

Vores råd er enkle:

Tidsløs og funktionelt, uanset om du er til det moderne eller nostalgiske udtryk.

bottom of page